Εκπνέει η διορία για τις φορολογικές δηλώσεις – Διχασμένοι κυβέρνηση και φοροτεχνικοί

Εκπνέει η διορία για τις φορολογικές δηλώσεις – Διχασμένοι κυβέρνηση και φοροτεχνικοί

28 Ιουλίου 2019

Εκπνέει τη Δευτέρα, 29 Ιουλίου, η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Πηγές από το υπουργείο Οικονομικών διαμηνύουν ότι δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση.

Επομένως, όσοι δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση, θα κληθούν να καταβάλλουν πρόστιμο από 100 έως 500 ευρώ.

Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος Τύπου της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κ. Γιώργος Χριστόπουλος, μίλησε στο ONE TV και ζήτησε νέα παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. 

«Οι Λογιστές/Φοροτεχνικοί για άλλη μια φορά έβαλαν πλάτη και πάνω από τις ανθρώπινες αντοχές, υπηρετώντας το Δημόσιο συμφέρον. Ο λόγος τώρα στον νέο Υφυπουργό Απόστολο Βεσυρόπουλο και στον Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, για μία ομαλή λύση που τα χωράει όλα. (Και παράταση και ούτε πρόστιμα, αλλά και καμία δημοσιονομική δυσκολία). Η ΠΟΦΕΕ και πολλές Ενώσεις διεμήνυσαν με καλοπιστία και τεκμηρίωση το όλο θέμα και γραπτά και με συνάντηση. Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα στα αντανακλαστικά της νέας Κυβέρνησης ας προστεθεί και αυτό το δείγμα που απαιτεί νόμιμα και αιτιολογημένα ο κλάδος των Λ/Φ, της χρηστής διοίκησης», δήλωσε χαρακτηριστικά. 


Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<