Παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση ΕΛΤΑ – ΔΕΗ

Παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση ΕΛΤΑ – ΔΕΗ

23 Μαΐου 2018

Τεράστιες διαστάσεις παίρνει το θέμα που πρώτο ανέδειξε το Voucher Ergasia και έχει να κάνει με την παρακράτηση των λογαριασμών της ΔΕΗ από τα ΕΛΤΑ.

Την Τρίτη επενέβη εισαγγελέας και ζήτησε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση, ενώ θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η διαταγή για την προανακριτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και η εντολή για κατάθεση υπομνήματος από την πλευρά της Αρχής, σχετικά με την εποπτεία της αγοράς.

Το Voucher Ergasia ήταν το πρώτο Μέσο που ανέδειξε το ζήτημα και την απίστευτη τακτική των ΕΛΤΑ να μην αποδίδουν στη ΔΕΗ τα χρήματα που εισπράττουν από τους πολίτες.

Η ΔΕΗ από την πλευρά της είχε πάρει θέση για αυτό το θέμα και είχε ζητήσει από τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μη χάνουν την έπτωσ συνέπειας ύψους 15%, ενώ από τα ΕΛΤΑ δεν υπήρχε κάποια αντίδραση, αλλά ούτε από την ίδια την κυβέρνηση που με τη στάσης της έδινε, εμμέσως πλην σαφώς, δίκιο στα Ελληνικά Ταχυδρομεία!

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<