Κοροϊδία: «Προσωρινό το πρόβλημα», έλεγαν πριν ένα χρόνο τα ΕΛΤΑ για το θέμα με τη ΔΕΗ!

Κοροϊδία: «Προσωρινό το πρόβλημα», έλεγαν πριν ένα χρόνο τα ΕΛΤΑ για το θέμα με τη ΔΕΗ!

3 Μαΐου 2018

Για «διόγκωση» του όλου θέματος που δημιουργήθηκε με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ έκαναν λόγο πέρυσι τέτοια εποχή παράγοντες των ΕΛΤΑ, σχετικά με τους λογαριασμούς πελατών που φαίνονται ανεξόφλητοι παρά το γεγονός ότι έχουν πληρωθεί.

Για το όλο θέμα που υπάρχει εδώ και ένα χρόνο και το έφερε ξανά στην επικαιρότητα το Voucher Ergasia, αφού συνεχίζεται η ταλαιπωρία του κόσμου, δεν φαίνεται να βρίσκεται λύση.

Θυμίζουμε πως αναφερόμαστε στην απίστευτη πρακτική των Ελληνικών Ταχυδρομείων να μην αποδίδουν στη ΔΕΗ τα χρήματα που εισπράττουν από τους πολίτες ώστε να καλύψουν τα… χρωστούμενα!

Ενα απλό παράδειγμα. Αν έχετε πάει στα ΕΛΤΑ να πληρώσετε τον λογαριασμό ρεύματος, μπορεί στον επόμενο που θα σας έρθει να εμφανίζεται ότι χρωστάτε τον προηγούμενο! Αυτό γιατί η ΔΕΗ χρωστά χρήματα στα ΕΛΤΑ και ουσιαστικά βάζει στη μέση τον πολίτη που ξάφνου φαίνεται να είναι κακοπληρωτής!

Πέρυσι, λοιπόν, όταν πρωτοεμφανίστηκε αυτό το ζήτημα, τα ΕΛΤΑ έριχναν το μπαλάκι στη ΔΕΗ και χαρακτήριζαν προσωρινό το πρόβλημα. Βέβαια, είναι εύλογο το ερώτημα πώς γίνεται να χαρακτηρίζεται προσωρινό ένα πρόβλημα που ήδη υπάρχει 12 (και παραπάνω) μήνες, βάζοντας σε μπελάδες του κατανωτές.

Στη ΔΕΗ δέχονται καθημερινά δεκάδες τηλεφωνήματα από αγανακτισμένους πελάτες που ενώ είναι καλοπληρωτές, στους επόμενους λογαριασμούς φαίνεται να μην έχουν πληρώσει χάνοντας, έτσι και την περίφημη «έκπτωση συνέπειας», ύψους 15%, που αφορά όσους εξοφλούν εγκαίρως τους λογαριασμούς!

Στη ΔΕΗ συμβουλεύουν τον κόσμο να κρατά τις αποδείξεις πληρωμής, να ελέγχει τους λογαριασμούς και να πηγαίνει σε κάποιο κεντρικό κατάστημα όταν διαπιστώνει λάθος για να βάζουν τέλος στο μπέρδεμα.

Από τα ΕΛΤΑ, τίποτα. Σιγή ιχθύος. Συνεχίζουν την… τακτική τους, ταλαιπωρούν τους πελάτες και περιμένουν να λυθεί το θέμα. Πώς; Ούτε οι ίδιοι ξέρουν.

Αξίζει να σημειωθεί, για την αποφυγή παρεξηγήσεων, πως ο πελάτης που πληρώνει τον λογαριασμό της ΔΕΗ στις τράπεζες δεν αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα, αφού το όλο θέμα αφορά μόνο αυτούς που επιλέγουν τη λύση των ΕΛΤΑ.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<