ΕΟΠΥΥ: Με ΑΜΚΑ και ταυτότητα για εξωσωματική γονιμοποίηση

ΕΟΠΥΥ: Με ΑΜΚΑ και ταυτότητα για εξωσωματική γονιμοποίηση

6 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ΕΟΠΥΥ με εγκύκλιο ενημερώνει για τα επικαιροποιημένα ειδικά έντυπα παραπομπής στις Επιτροπές Εξωσωματικής Γονιμοποίησης.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, πλέον δεν απαιτείται η προσκόμιση βιβλιαρίου υγείας ούτε η προσκόμιση των προηγούμενων βιβλιαρίων υγείας του ζεύγους που έχουν εκδοθεί από τον ίδιο ή άλλο ασφαλιστικό φορέα.

Αντίθετα όταν οι ασφαλισμένοι προσέρχονται στην Επιτροπή θα πρέπει να προσκομίζουν το ΑΜΚΑ τους, καθώς επίσης ταυτότητα ή διαβατήριο με φωτογραφία ή δίπλωμα οδήγησης με φωτογραφία. Επιπλέον θα πρέπει να προσκομίζεται ασφαλιστική ικανότητα (μέσω ΑΤΛΑΣ), καθώς και αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (από Στοιχεία μητρώου μέσω TAXIS NET ή βεβαίωση Δήμου).

Επιπρόσθετα, οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να προσκομίζουν συμπληρωμένο έντυπο υπεύθυνης δήλωσης το οποίο θα υπογράφεται για το γνήσιο της υπογραφής ενώπιον της επιτροπής με την επίδειξη ταυτότητας ή σχετικού νομιμοποιητικού εγγράφου. 

Δείτε εδώ την εγκύκλιο και εδώ τα επικαιροποιημένα ειδικά έντυπα παραπομπής.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<