Φορολογικές δηλώσεις: Πότε θα καταβληθούν οι δόσεις του φόρου εισοδήματος

Φορολογικές δηλώσεις: Πότε θα καταβληθούν οι δόσεις του φόρου εισοδήματος

4 Ιουνίου 2019

Η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων παρατάθηκε έως τις 29 Ιουλίου. Στην απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου δεν προβλέπεται ωστόσο αλλαγή στις ημερομηνίες πληρωμής για τις δόσεις του φόρου εισοδήματος.

Οι προθεσμίες για τις δόσεις του φόρου εισοδήματος

Έτσι τα φυσικά πρόσωπα θα κληθούν να πληρώσουν την πρώτη δόση στις 31 Ιουλίου, τη δεύτερη δόση στις 30 Σεπτεμβρίου και την τρίτη δόση στις 29 Νοεμβρίου.

Τα φυσικά πρόσωπα που συμμετέχουν σε νομικά πρόσωπα και νομικές οντότητες που τηρούν απλογραφικά βιβλία θα πληρώσουν στις 30 Σεπτεμβρίου και στις 29 Νοεμβρίου.

Τα νομικά πρόσωπα και συγκεκριμένα για όσους έχουν υποβάλει δήλωση πριν από την έκδοση της απόφασης 1211/2019 θα πληρώσουν την πρώτη δόση στις 31 Ιουλίου, τη δεύτερη στις 30 Αυγούστου, την τρίτη στις 30 Σεπτεμβρίου, την τέταρτη στις 31 Οκτωβρίου, την πέμπτη στις 29 Νοεμβρίου και την έκτη δόση στις 31 Δεκεμβρίου.

Για όσους υποβάλλουν δήλωση μετά την έκδοση της απόφασης θα καταβάλουν τις δόσεις στις 30 Αυγούστου, 30 Σεπτεμβρίου, 31 Οκτωβρίου, 29 Νοεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<