Κοινωνικό μέρισμα: Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση

Κοινωνικό μέρισμα: Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση

13 Δεκεμβρίου 2019

Οι δικαιούχοι θα πάρουν από 700 ευρώ και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου θα τεθεί σε παραγωγική λειτουργία η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων.

Όλα θα… τρέξουν για την εισοδηματική ενίσχυση των 700 ευρώ, του γνωστού κοινωνικού μερίσματος και λίγο νωρίτερα. Κι αυτό καθώς είχε “ακουστεί” πως η υποβολή των αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα θα ξεκινούσε στις 17 Δεκέμβρη.

Η τελευταία διαδικαστική εκκρεμότητα, η έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, ήδη εκπληρώθηκε. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν από την επόμενη Δευτέρα να υποβάλλουν τις αιτήσεις για την εισοδηματική ενίσχυση για το κοινωνικό μέρισμα.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων θα δέχεται αιτήσεις έως τις 26 Δεκεμβρίου. Από τις 27 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 η εισοδηματική ενίσχυση θα καταβληθεί στους δικαιούχους.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<