Πιθανότατα το απόγευμα οι ανακοινώσεις για το κοινωνικό μέρισμα

Πιθανότατα το απόγευμα οι ανακοινώσεις για το κοινωνικό μέρισμα

5 Δεκεμβρίου 2019

Το πιθανότερο το απόγευμα, από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης για διανομή κοινωνικού μερίσματος στις ομάδες τις οποίες οριοθέτησε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ποσά που θα διανεμηθούν μέχρι το τέλος του έτους, μετρητά και στο χέρι, σε μακροχρόνια ανέργους, πολύτεκνους και οικογένειες με ΑΜΕΑ, μετρητά και στο χέρι, μάλλον θα κυμαίνονται μεταξύ 500 – 1000 ευρώ ενώ συνολικά για τη διανομή κοινωνικού μερίσματος σε αυτές τις ευάλωτες ομάδες εκτιμάται πως θα διατεθούν περίπου 100 – 200 εκατ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Εάν στα ποσά αυτά προστεθούν τα κονδύλια για την επιστροφή φόρου στις επιχειρήσεις ύψους, ύψους138 εκατ. ευρώ, η κάλυψη υποχρεώσεων προς τη ΔΕΗ για Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) ύψους 150 εκατ. ευρώ και το αυξημένο επίδομα θέρμανσης, ο λογαριασμός των πρόσθετων ενισχύσεων φέτος, σκαρφαλώνει στην περιοχή των 500 εκατ. ευρώ, πέραν των εκτάκτων ενισχύσεων σχεδόν 800 εκατ. ευρώ που δόθηκαν προεκλογικά από το ΣΥΡΙΖΑ στους συνταξιούχους.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<