Σε χαμηλά ποσοστά η ανταπόκριση του κόσμου στις 120 δόσεις

Σε χαμηλά ποσοστά η ανταπόκριση του κόσμου στις 120 δόσεις

10 Σεπτεμβρίου 2019

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ Μπάμπης Λεκάκης σχολίασε μέσα από τον Politica 89.8 τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ.

Σύμφωνα με τον κ. Λεκάκη “οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ κινούνται σε καλή κατεύθυνση κι απ΄ότι φαίνεται η κυβέρνηση κινείται στο σωστό πλαίσιο. Παρολ’ αυτά μένει να δούμε αν θα υλοποιηθούν από τον κ. Μητσοτάκη”.

“Η μείωση των φορολογικών συντελεστών από το 28 στο 24 και η Αναστολή του ΦΠΑ στις νέες οικοδομές και η επιδότηση στις ανακαινίσεις θεωρώ πως είναι τα σημαντικότερα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός καθώς θα βοηθήσουν να αναπτυχθεί η οικοδομική δραστηριότητα όπου τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε κάποια καθίζηση”, υπογράμμισε ο κ. Λεκάκης.

Όσον αφορά την ρύθμιση των 120 δόσεων που μέχρι στιγμής κινείται σε χαμηλά επίπεδα συμμετοχής του κόσμου καθώς μόλις 100.000 πολίτες έχουν υποβάλλει την αίτηση τους στην πλατφόρμα, ο κ Λεκάκης υπογράμμισε πως “είναι ένα σημαντικό μέτρο από πλευράς Κυριάκου Μητσοτάκη, ωστόσο ο κόσμος είναι επιφυλακτικός καθώς είναι πνιγμένος στα χρέη και δεν ξέρει αν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στην άμεση αποπληρωμή των δόσεων που επιβάλλει το μέτρο αυτό”.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<