Σύσκεψη Τάκη Θεοδωρικάκου με τους Περιφερειάρχες

Σύσκεψη Τάκη Θεοδωρικάκου με τους Περιφερειάρχες

11 Δεκεμβρίου 2019

Τα προβλήματα των Περιφερειών και τρόποι αντιμετώπισής τους συζητήθηκαν εν εκτάσει στη σύσκεψη που είχε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος  με τους Περιφερειάρχες και τη συμμετοχή του υφυπουργού κ. Θεόδωρου Λιβάνιου.

Και άλλη συνάντηση

Αμέσως μετά ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος συναντήθηκε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Ο κ. Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε  τους εκπροσώπους των εργαζομένων πως οποιαδήποτε αλλαγή γίνει στις αρμοδιότητες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων δεν θέτει σε κίνδυνο την εργασία τους.

Ο Υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ότι τις επόμενες ημέρες θα συσταθεί νομοπαρασκευαστική επιτροπή για το ζήτημα των αρμοδιοτήτων μεταξύ Κεντρικής Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού. Ζήτησε την ουσιαστική συμμετοχή των εργαζομένων στη διαμόρφωση του νέου αυτού νόμου.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις έθεσε στον κ. Θεοδωρικάκο μια σειρά ζητημάτων που αφορά στη λειτουργία των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<