Τα ΕΛΤΑ προσέφεραν 12.000 ευρώ στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Τα ΕΛΤΑ προσέφεραν 12.000 ευρώ στην «Κιβωτό του Κόσμου»

27 Φεβρουαρίου 2019

Την οικονομική βοήθεια των 12.000 ευρώ για τις ανάγκες των απροστάτευτων παιδιών και των μονογονεϊκών οικογενειών που στηρίζει η «Κιβωτός του Κόσμου», προσέφεραν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία μέσα από τη χριστουγεννιάτικη δράση τους «ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ… ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ».

«Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία», όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «πορεύονται πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία διαδραματίζοντας τον κοινωνικό τους ρόλο και υιοθετώντας δράσεις που ενισχύουν σημαντικές ανθρώπινες πρωτοβουλίες, ευπαθείς ομάδες και δομές. Αυτός ο χαρακτήρας αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία και καλλιεργείται μέσα από ενέργειες που έχουν σκοπό την κοινωνική αλληλεγγύη. Τα χριστουγεννιάτικα γραμματόσημα έγιναν αφετηρία αγάπης, αλληλεγγύης και στήριξης, καθώς το ποσό της δωρεάς στην «Κιβωτό του Κόσμου» προέρχεται από μέρος των εσόδων τους».

«Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θέλουν να ευχαριστήσουν τους πελάτες τους, οι οποίοι, με την αποστολή της χριστουγεννιάτικης αλληλογραφίας τους μέσω του δικτύου των καταστημάτων ΕΛΤΑ, το μεγαλύτερο δίκτυο της χώρας εδώ και 190 χρόνια, μετέφεραν την αγάπη τους και στήριξαν το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου». Mέσα από τις δομές που διατηρεί ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου, προσφέρεται σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο σε εκατοντάδες παιδιά και οικογένειες που έχουν την ανάγκη να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<