Θεοδωρικάκος: Τη Δευτέρα θα επιστρέψει το 70% των δημοσίων υπαλλήλων

ΣχετικάΆρθρα

Καθώς προχωράει η άρση των περιοριστικών μέτρων από τη Δευτέρα θα επιστρέψει το 70% των δημοσίων υπαλλήλων στην εργασία του αποκάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικακος στο Επί του Πιεστηριου και τον Γιώργο Σιαδήμα στο kontra.

Ουπουργος Εσωτερικών που θα υπογράψει την εγκύκλιο αύριο τόνισε πως η επιστροφή θα γίνει με όλα τα απαραίτητα μέτρα που έχει υποδείξει η επιτροπή των λοιμοξιολόγων.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος υποστήριξε πως το αμέσως επόμενο διάστημα οι δημοι θα μπορούν να δίνουν επιπλέον τετραγωνικά στους χώρους εστίασης και οπου δεν είναι εφικτό θα υπάρχει μειωση κατά 50% των δημοτικών τελών.

Ο υπουργός Εσωτερικών μίλησε και για την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου το μεσημέρι της Πέμπτης και ξεκαθάρισε πως το υπουργείο Εσωτερικών θα συνδράμει οικονομικά τους δήμους.

Παράλληλα ο Τάκης Θεοδωρικακος μίλησε και για το προγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που τις επόμενες εβδομάδες ξεκινάει ουσιαστικά μα τος προσκλήσεις των δήμων που με τα έργα που θα υλοποιηθούν θα φέρουν 40.000 νέες θέσεις εργασίας. Ακόμα αναφέρθηκε στο προγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» με τους ηλικιωμένους και τους οικονομικά αδύναμους που εξυπηρετεί αλλά και τις μόνιμες προσλήψεις που θα γίνουν.

Τέλος ο υπουργός Εσωτερικών ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά οτι ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών δεν υπάρχει. Η κυβέρνηση έχει ισχυρή εντολή τετραετίας και συνεχίζει το έργο της δήλωσε χαρακτηριστικά.



ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by