ΕΑΠ: Πρόσκληση για φοίτηση σε νέες θεματικές ενότητες

ΕΑΠ: Πρόσκληση για φοίτηση σε νέες θεματικές ενότητες

11 Ιουνίου 2016

Πρόσκληση για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Φοίτηση σε Θεματικές Ενότητες για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017

Το ΕΑΠ είναι ένα από τα μεγαλύτερα Δημόσια Ελληνικά Πανεπιστήμια, το μόνο με καταξιωμένη εμπειρία δύο δεκαετιών στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Σήμερα βρίσκεται σε μία δυναμική φάση ανανέωσης των προγραμμάτων σπουδών του, του υλικού και του τρόπου παροχής της εκπαίδευσης.

Ο δρόμος προς την ανοιχτότητα και την ψηφιακότητα χαρακτηρίζουν τις στρατηγικές του επιλογές σε ακαδημαϊκό επίπεδο, μαζί με τη σταδιακή καθιέρωση του αρθρωτού συστήματος, που συμβάλλει σε σπουδές χωρίς περιορισμούς χώρου, χρόνου, ηλικίας, άλλων ασχολιών. Η Θεματική Ενότητα αποκαθίσταται ως βασική λειτουργική μονάδα εκπαίδευσης.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένων Θεματικών Ενοτήτων από απόσταση, χωρίς υποχρέωση εγγραφής σε ολόκληρο Πρόγραμμα Σπουδών. Η φοίτηση ξεκινά την 1η Οκτωβρίου 2016, διαρκεί ένα ακαδημαϊκό έτος και οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης Θεματικής Ενότητας (προπτυχιακής ή μεταπτυχιακής). Οι προϋποθέσεις εισαγωγής, το υλικό, οι διαδικασίες, το ακαδημαϊκό προσωπικό, η υποστήριξη και οι υποχρεώσεις (εργασίες, δραστηριότητες, εξετάσεις) των φοιτητών και φοιτητριών είναι τα ίδια με όσους/όσες παρακολουθούν τη συγκεκριμένη Θεματική Ενότητα, στο πλαίσιο ενός Προγράμματος Σπουδών.

Από τις παρακάτω 55 Θεματικές Ενότητες που προσφέρονται για το 2016-2017, κάθε υποψήφιος/υποψήφια μπορεί να επιλέξει μία ή δύο, ανεξάρτητα από το γνωστικό τους πεδίο και από το αν είναι μεταπτυχιακού ή προπτυχιακού επιπέδου. Η οικονομική συμμετοχή στα έξοδα κάθε Θεματικής Ενότητας είναι 50θ€ για τις προπτυχιακές και 650€ για τις μεταπτυχιακές. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για φοίτηση θα είναι ανοιχτή μέχρι την 1η Ιουλίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.eap.gr

πιν1 πιν2

πιν3

Οι υποψήφιοι/υποψήφιες θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής του Προγράμματος Σπουδών, στο οποίο υπάγονται οι Θεματικές Ενότητες της επιλογής τους. Για να πληροφορηθείτε σχετικά με τις προϋποθέσεις εισαγωγής των Προγραμμάτων: ΔΕΟ Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών, ΠΛΗ Πληροφορική, ΕΛΠ Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό, ΕΠΟ Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, ΕΚΠ Επιστήμες της Αγωγής, ΕΚΕ Εκπαίδευση Ενηλίκων, ΟΡΘ Σπουδές στην Ορθόδοξη Θεολογία, ΑΓΓ Διδακτική της Αγγλικής ως Ξένης/Διεθνούς Γλώσσας, ΓΑΛ Διδακτική της Γαλλικής ως Ξένης/Διεθνούς Γλώσσας, ΑΣΠ Ακουστικός Σχεδιασμός και Ψηφιακός Ήχος, ΓΤΠ Γραφικές Τέχνες – Πολυμέσα, ΣΦΠ Σχεδιασμός Φωτισμού,

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του διαδικτυακού τόπου www.eap.gr. Οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής της αίτησης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή σας θα αντλήσετε από την 10η Ιουνίου 2016 μέσω του ανωτέρω διαδικτυακού τόπου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<