Ερώτηση Βαρδάκη για την λειτουργία του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων ΤΕΙ Κρήτης

Ερώτηση Βαρδάκη για την λειτουργία του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων ΤΕΙ Κρήτης

11 Φεβρουαρίου 2019

Παράταση στη λειτουργία του Τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων του  ΤΕΙ Κρήτης ζητά ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, με ερώτησή του προς το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, καθώς υπάρχουν ακόμα και τελειόφοιτοι σπουδαστές, οι οποίοι σύμφωνα με το Π.Δ. του 2013, έχουν κληθεί να φοιτήσουν σε άλλο τμήμα του ΤΕΙ, ακόμα και αν δεν έχουν ολοκληρώσει την πρακτική τους άσκηση μόνο.

Με βάση το Προεδρικό Διάταγμα 104/2013 (ΦΕΚ 137/τ. Α/05-06-2013), το Τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης θα λειτουργούσε, με την υφιστάμενη μορφή του, μέχρι τις 31/10/2018 και στη συνέχεια καταργείται.

Μετά την κατάργηση του Τμήματος, οι φοιτητές και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων, εντάσσονται κατ’επιλογήν είτε: στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο, είτε στο Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Τ.Ε. της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης με έδρα τα Χανιά, με πράξη του Πρύτανη του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Όπως είχε επισημάνει ξανά ο κ. Βαρδάκης στην υπ’ αρ. πρωτ. 2299/08-10-18 παλαιότερη ερώτησή του, η παύση λειτουργίας του Τμήματος αναγκάζει φοιτητές, μάλιστα επί πτυχίω αλλά και όσους κάνουν πρακτική, να καθυστερήσουν να λάβουν πτυχίο και μάλιστα διαφορετικό τμήμα από αυτό που επέλεξαν να αποκτήσουν αρχικά.

Ο κ. Βαρδάκης ζητά με ερώτησή του προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Γαβρόγλου να δοθεί λύση για τους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος
Πολιτικών Δομικών Έργων του ΤΕΙ Κρήτης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<