Παρουσίαση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Παρουσίαση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

30 Ιουνίου 2017

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Παγκρήτιο Σύλλογο Φοιτητών & Αποφοίτων του ΕΑΠ διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Παρουσίαση Νέων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου», την Τρίτη 04 Ιουλίου 2017 και ώρα 18:00, στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Στην ημερίδα θα παραστεί ο Πρόεδρος του ΕΑΠ κ. Βασίλης Καρδάσης , ο οποίος θα παρουσιάσει τη δομή και τη διάρθρωση των νέων  Προγραμμάτων, ενώ αναλυτικά θα παρουσιαστούν Προγράμματα των Σχολών Κοινωνικών Επιστημών & Ανθρωπιστικών Σπουδών (στόχοι και προοπτικές) ως εξής:

1. «Αθλητικές Σπουδές, Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία»
Ομιλητές: Γιάννης Ζαϊμάκης και Βαγγέλης Τζούκας
2. «Δημόσια Ιστορία»
Ομιλητής: Χάρης Αθανασιάδης
3. «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία»
Ομιλητής: Γεώργιος Γρίτζας

Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο είναι ένα από τα ένα από τα μεγαλύτερα Δημόσια Ελληνικά Πανεπιστήμια με καταξιωμένη εμπειρία δύο δεκαετιών στην Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση για Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.

Η λειτουργία του δικαίως έχει καθιερωθεί πια ως Θεσμός και έχει κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη στην ελληνική κοινωνία διασφαλίζοντας το κύρος και την Αξιοπιστία του ως Ακαδημαϊκό Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<