Συνάντηση με εκπροσώπους ΕΛΜΕ και της Ένωσης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γερμανίας

Συνάντηση με εκπροσώπους ΕΛΜΕ και της Ένωσης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γερμανίας

11 Δεκεμβρίου 2018

Συνάντηση με εκπροσώπους των ΕΛΜΕ και της Ένωσης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γερμανίας είχε η Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Μερόπη Τζούφη.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις μονάδες ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στη Γερμανία, όπως ζητήματα οικονομικής και διοικητικής φύσεως, καθώς και εκπαιδευτικά – παιδαγωγικά θέματα.

Η Υφυπουργός ανέφερε ότι φέτος υπήρξε ένα θετικό δείγμα γραφής σε σχέση με τις έγκαιρες αποσπάσεις εκπαιδευτικών, με αποτέλεσμα να έχει καλυφθεί η πλειονότητα των κενών ήδη από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Πρόσθεσε δε, ότι το ΥΠΠΕΘ προσβλέπει στην έγκαιρη δήλωση των κενών θέσεων από τα Συντονιστικά Γραφεία, ώστε η διαδικασία των αποσπάσεων για την επόμενη χρονιά, να ξεκινήσει ακόμη νωρίτερα.

Καταλήγοντας, δήλωσε ότι το ΥΠΠΕΘ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των ποικίλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί που τα στελεχώνουν, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τα συναρμόδια Υπουργεία.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<