2ο Ε.Κ. Ηρακλείου: Εσπερίδα για τα ΜΜΕ στην ψηφιακή εποχή

2ο Ε.Κ. Ηρακλείου: Εσπερίδα για τα ΜΜΕ στην ψηφιακή εποχή

6 Μαρτίου 2018

Το 2ο Εργασιακό Κέντρο Ηρακλείου, διοργανώνει την προσεχή Τρίτη 6 Μαρτίου, στην αίθουσα Ανδρόγεω (2ος όροφος), στις 18:30, εσπερίδα με θέμα: «Μέσα ενημέρωσης και επικοινωνίας στην ψηφιακή εποχή».

Σε αυτή θα μιλήσουν γνωστοί δημοσιογράφοι της Κρήτης, ενώ συντονιστής θα είναι ο, επίσης δημοσιογράφος, Κώστας Βασιλάκης.

Οι ομιλητές της βραδιάς, καθώς και τα θέματα που θα αναπτύξουν, είναι:

• Ανδρικάκης Αλέκος, Δημοσιογράφος – Υπ/νος ενημερωτικού site candiadoc.gr, «Στην υπηρεσία της κοινωνίας ή της ισχύος πολιτικής και οικονομίας»

• Αργυράκης Μανόλης, Δημοσιογράφος – Αρχισυντάκτης Ράδιο Κρήτη, «Η εξέλιξη της τεχνολογίας των Μ.Μ.Ε. και ο ρόλος τους στην κοινωνία».

• Βασίλης Βασιλόπουλος, Δημοσιογράφος – Γενική Δ/νση νέων μέσων της ΕΡΤ, Διδάσκων στο Τμήμα επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, «Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης, αλήθειες, ευκαιρίες & κίνδυνοι»

• Κατσούλη Πελαγία, Δημοσιογράφος – μέλος του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, «Από το χαρτί στα ψηφιακά μέσα, κρίση αξιοπιστίας στην ενημέρωση;»

• Μεταξάς Σωτήρης, Αρχισυντάκτης Creta, «Η ενημέρωση, το διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης»

• Τσάκα Ειρήνη, Δημοσιογράφος – cretalive.gr, «Δημοσιογράφοι και Δημοσιογραφία των πολιτών»

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<