ΕΑΠ: Άδικος ο αποκλεισμός απο τον διαγωνισμό  αποφοίτων του ΑΣΕΠ

ΕΑΠ: Άδικος ο αποκλεισμός απο τον διαγωνισμό αποφοίτων του ΑΣΕΠ

24 Μαρτίου 2017

Σχετικά με την εύλογη διαμαρτυρία του συλλόγου αποφοίτων του ΕΑΠ που αφορά τη προκήρυξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με αριθμό  1Κ/2017/28-2-2017 η  Διοικούσα Επιτροπή του Ε Α .Π.  επιθυμεί να κάνει γνωστά τα εξής :

Μόλις  έγινε γνωστή η σχετική προκήρυξη και ο αποκλεισμός απ’ αυτήν των αποφοίτων του Ε.Α.Π. , απεστάλη η συνημμένη επιστολή με αρ. πρωτ. 113/ 1-3-2017 από τη  Διοικούσα Επιτροπή του Ε.Α.Π. στο Α.Σ.Ε.Π.

Η επιστολή αυτή κοινοποιήθηκε στα Υπουργεία Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Συγχρόνως ενημερώθηκαν και οι αρμόδιοι ανώτεροι υπάλληλοι του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Σε κάθε περίπτωση η Διοικούσα Επιτροπή όπως άλλωστε προκύπτει και από το περιεχόμενο της επιστολής θεωρεί άδικο τον αποκλεισμό των αποφοίτων του Ιδρύματος από την ως άνω προκήρυξη.

Είναι αυτονόητο ότι η Διοικούσα Επιτροπή βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον η αδικία αυτή σε βάρος των αποφοίτων του.

 Η Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

epistoli_pros_asep

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<