«Αν συνεχιστούν τα κρούσματα να μην ανοίξουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο»

«Αν συνεχιστούν τα κρούσματα να μην ανοίξουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο»

5 Αυγούστου 2020

«Τα πράγματα σήμερα με τον κορονοϊό είναι πιο ανησυχητικά καθώς έχουμε περισσότερα κρούσματα και κινητικότητα στον πληθυσμό» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Να ‘ χαμε να λέγαμε» με τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο, η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού, σημειώνοντας ότι δεν «υπάρχει περίπτωση γενικευμένου lockdown»

Η κ. Λινού δήωσε ότι «πρέπει να υπάρχει αποστασιοποίηση, περιορισμό κοινωνικών επαφών και χρήση μάσκας και στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους».

Η καθηγήτρια επιδημιολογίας ζήτησε ακόμα να πυκνώσουν τα δρομολόγια στα μέσα μεταφοράς, λεωφορεία, τρένα,πλοία και αεροπλάνα.

Τέλος πρότεινε αν συνεχιστούν τα κρούσματα να μην ανοίξουν τον Σεπτέμβριο τα σχολεία: «Δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε να αραιώσουμε τα παιδιά… Φαίνεται ότι τα παιδιά κάτω των 10 μεταδίδουν λίγο λιγότερο, τα μεγαλύτερα μεταδίδουν όσο και οι ενήλικες. Μάσκες στα μεγάλα παιδιά; Είναι δύσκολο αλλά δεν βλέπω ότι θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε κανονικά».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<