Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τους αθλητές που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τους αθλητές που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

13 Νοεμβρίου 2019

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων τα αποτελέσματα των αθλητών που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το έτος 2019-2020.

Τα αποτελέσματα μπορούν να τα βρουν οι ενδιαφερόμενοι είτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (www.minedu.gov.gr) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα πληκτρολογώντας στο σχετικό πεδίο τον 8ψηφιο κωδικό αριθμό υποψηφίου και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Επίσης μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα επικοινωνώντας στα τηλέφωνα : 210-3443056, 210-3443063, 210-3442076. Οι εγγραφές των εισαγομένων θα πραγματοποιηθούν από τις 19 Νοεμβρίου έως και 29 του ίδιου μήνα για το Α’ εξάμηνο.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει να δώσουν στην γραμματεία της σχολής τους, τα εξής:

α) Αίτηση εγγραφής
β) Φωτοαντίγραφο, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 11 του ν. 2690/1999 (ΦΕΚ Α΄45), όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 1 κεφ. Α΄ του ν. 4250/2014 (ΦΕΚ Α΄74), τίτλου απόλυσης
γ) Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνουν ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας
δ) Τέσσερις (4) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, ή έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται η ταυτότητά τους. Επισημαίνεται ότι όσοι είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη Σχολή, πρέπει να διαγραφούν προκειμένου να εγγραφούν στη νέα σχολή εισαγωγής τους.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<