Ανακοίνωση-διάψευση του ΕΑΠ

Ανακοίνωση-διάψευση του ΕΑΠ

22 Ιουνίου 2017

Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο προχώρησε σε διάψευση δημοσιεύματος ιστοσελίδας της Πάτρας σχετικά με τον τρόπο, τις διαδικασίες και την νομιμότητα των αποφάσεων, υπηρεσιακών συμβουλίων, προέδρων και Διοικητών σε Οργανισμούς, με τις οποίες υπάλληλοι οι οποίοι είχαν προσληφθεί στο δημόσιο ως απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσες, ανέβηκαν βαθμίδα και κατατάχθηκαν πολλά χρόνια αργότερα ως Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, κάνοντας χρήση πτυχίου το οποίο αποκόμισαν φοιτώντας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΑΠ:

«Το συγκεκριμένο δημοσίευμα δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις για την ποιότητα σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου σε βαθμό που αγγίζει τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Το ΕΑΠ είναι ένα από τα 24 δημόσια Πανεπιστήμια της χώρας και λειτουργεί ως ΝΠΔΔ. Ως επίσημος φορέας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, υπόκειται στη νομοθεσία που διέπει τα ΑΕΙ και παρέχει πτυχία τα οποία είναι απολύτως ισότιμα με αυτά των υπολοίπων ΑΕΙ.

Ως εκ τούτου, οι απόφοιτοί του δικαιωματικά χαρακτηρίζονται ως Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ). Η μη αναγνώριση των πτυχίων του ΕΑΠ αντίκειται στην κείμενη νομοθεσία και κρίνεται παράνομη».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<