Πανελλήνιες 2017: Αύριο βγαίνουν οι βαθμολογίες των Γενικών Λυκείων

Πανελλήνιες 2017: Αύριο βγαίνουν οι βαθμολογίες των Γενικών Λυκείων

29 Ιουνίου 2017

Κρίσιμη ημέρα για χιλιάδες υποψηφίους στις Πανελλήνιες 2017 είναι η αυριανή ημέρα αφού ανακοινώνονται τα αποτελέσματα και η βαθμολογία των εξετάσεων που θα καθορίσει και τις βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2017 για τα ΓΕΛ θα αναρτηθούν στο results.it.minedu.gov.gr στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας. Παράλληλα την Παρασκευή 30-6-2017 από το πρωί έως το μεσημέρι, οι Διευθυντές των Λυκείων θα παραλάβουν τις βαθμολογίες, ώστε το μεσημέρι της Παρασκευής 30-6-2017 οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια.

Ανοικτό είναι το σύστημα για το Μηχανογραφικό Δελτίο 2017, όπου οι υποψήφιοι δηλώνουν τις σχολές προτίμησής τους, ενώ βασικό στοιχείο για την συμπλήρωση του αποτελεί η ανάρτηση των βαθμών ώστε να γνωρίζουν ποιες επιλογές σχολών θα τους δώσουν τις καλύτερες ευκαιρίες για εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας αντίστοιχα.

Ειδικότερα, το υπουργείο έχει περιγράψει όλα τα βήματα που πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι και φυσικά τι πρέπει να εφαρμόσουν πριν από την κατάθεση του μηχανογραφικού τους.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι από 10/7 έως 31/7 υποβάλλονται τα μηχανογραφικά και για τα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου, για όλους τους εξ Ελλάδος ενδιαφερόμενους. Δηλαδή δίνεται η δυνατότητα στους Έλληνες μαθητές, να περάσουν και σε κάποιες σχολές των Δημοσίων Πανεπιστημίων της Κύπρου.

Δείτε ακόμα: «Ερωτήσεις – Απαντήσεις για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου»

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<