Χανιά: Κλειστά θα είναι σήμερα, Γυμνάσια και Λύκεια

Χανιά: Κλειστά θα είναι σήμερα, Γυμνάσια και Λύκεια

18 Δεκεμβρίου 2019

Κλειστά θα είναι τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Νομού Χανίων σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, εξαιτίας των εκλογών της τοπικής ΕΛΜΕ.

Θα προηγηθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ, στις 9 το πρωί, στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων. Από τις 12:30 έως τις 20:00 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και αντιπροσώπων για το Νομαρχιακό Τμήμα Χανίων της ΑΔΕΔΥ.

Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:

Απολογισμός Δ.Σ. ΕΛΜΕ.

Εκλογή Εφορευτικών Επιτροπών.

Κριτική πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ (ομιλίες – τοποθετήσεις).

Προτάσεις – Ψηφίσματα.

«Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΜΕ για το έτος 2018 – 2019. Πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα έχουν, επίσης, και οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι. Στις διαδικασίες μπορούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση στα σχολεία ευθύνης της ΕΛΜΕ, μόνιμοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής. Σε κάθε περίπτωση, η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών», σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Χανίων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<