Διγαλάκης: Πρέπει να τελειώσει η κατάληψη από τη «Rosa Nera» στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Διγαλάκης: Πρέπει να τελειώσει η κατάληψη από τη «Rosa Nera» στο Πολυτεχνείο Κρήτης

22 Νοεμβρίου 2019

«Όλα τα κτήρια που είναι υπό κατάληψη θα πρέπει να αδειάσουν, χωρίς καμία εξαίρεση» δήλωσε από τα Χανιά ο υφυπουργός Παιδείας

«Πρόκειται για μια παράνομη κατάληψη η οποία πρέπει να τελειώσει», σημείωσε ο υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης, αναφερόμενος στην κατάληψη των κτιρίων της Παλιάς Μεραρχίας του Πολυτεχνείου Κρήτης, από την συλλογικότητα της «Rosa Nera» στο λόφο Καστέλι, με αφορμή τις πρόσφατες εξαγγελίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 

Ο κ. Διγαλάκης ο οποίος βρέθηκε στα Χανιά για τους εορτασμούς των Εισοδίων της Θεοτόκου, απάντησε σε ερώτηση για την κατάληψη της Rosa Nera, λέγοντας πως «όλα τα κτήρια που είναι υπό κατάληψη θα πρέπει να αδειάσουν, χωρίς καμία εξαίρεση».

«Είναι γνωστό πως το κτήριο της 5ης Μεραρχίας είναι παράνομα κατειλημμένο εδώ και χρόνια. Πριν 3 χρόνια το Πολυτεχνείο είχε αρχίσει την διαδικασία αξιοποίησης του κτηρίου της 5ης Μεραρχίας ωστόσο δεν μπορούσε να προχωρήσει λόγω της κατάληψης», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Πάντως, παρόμοια δήλωσε έκανε και η Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκανε καμία δήλωση ο κ. Χρυσοχοΐδης ότι εξαιρούνται τα Χανιά; Όχι. Άρα τα Χανιά δεν εξαιρούνται, άρα ισχύει και για τα Χανιά».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<