ΕΕΤΑΑ: Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για voucher σε 13 δήμους

ΕΕΤΑΑ: Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για voucher σε 13 δήμους

26 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τα προσωρινά αποτελέσματα για την συμπληρωματική προκήρυξη που αφορά τα voucher σε προνήπια που κατοικούν σε 13 δήμους της χώρας λόγω της μη εφαρμογής της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης

Ειδικότερα, ανακοίνωσε και ανάρτησε την ειδική εφαρμογή για τα προσωρινά αποτελέσματα και τους προσωρινούς πίνακες αιτήσεων των δυνητικά ωφελούμενων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά νομό / δήμο.

Παράλληλα στο eetaa.gr έχει ανοίξει και η ειδική εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων, ενώ παραθέτει και οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς θα αρχίσουν τυπικά από την 1η Οκτωβρίου. Η πρόσκληση αφορά 3.500 θέσεις σε παιδικούς σταθμούς μέσω της χορήγησης vouchers.

Οι 13 δήμοι που αφορά η πρόσκληση είναι οι Κομοτηνής, Παιανίας, Ραφήνας – Πικερμίου, Σαρωνικού, Μαραθώνα, Αμαρουσίου, Ηρακλείου Αττικής, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Κεντρικής Κέρκυρας, Μαλεβιζίου, Κω και Ρόδου

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<