ΕΛΜΕ Ηρακλείου: Δίπλα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές για το θέμα του Καπετανάκειου

ΕΛΜΕ Ηρακλείου: Δίπλα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές για το θέμα του Καπετανάκειου

18 Οκτωβρίου 2018

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ με ανακοίνωσή του στέκεται δίπλα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές για το θέμα του Καπετανάκειου και καλεί όλους να αναδείξουν το πρόβλημα.

Θυμίζουμε, ότι το Καπετανάκειο τελεί υπό κατάληψη από την Τετάρτη.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου υπερασπίζεται το δίκαιο αίτημα των εκπαιδευτικών και των μαθητών του 1ου ΓΕΛ(Καπετανάκειου), αλλά και του συλλόγου των γονέων για άμεση παράδοση του κτιρίου, το οποίο παραμένει «γιαπί» για δέκα συναπτά χρόνια.

Καταδικάζει την τακτική της κωλυσιεργίας που αναστέλλει την παράδοση του κτιρίου στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, τακτική που αναιρεί τους βασικούς κανόνες της δεοντολογίας και του σεβασμού τόσο των ομαλών συνθηκών διεξαγωγής της εκπαιδευτικής πράξης, όσο και της επίμονης δεκαετούς προσπάθειας όλων των εμπλεκόμενων φορέων να διασφαλίσουν το αυτονόητο αγαθό της σχολικής στέγης.

Με στόχο την ανάδειξη της αναγκαιότητας της άμεσης επίλυσης του χρονίζοντος κτιριακού προβλήματος του Καπετανάκειου και της κάλυψης των βασικών αναγκών της φύλαξης του κτιρίου και της γραμματειακής υποστήριξης του σχολείου -που λειτουργεί για δέκα ολόκληρα χρόνια στον αύλειο χώρο-το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε , στην τακτική του συνεδρία(17/10), πήρε ομόφωνα την απόφαση για τη συνδιοργάνωση, μαζί με τη μαθητική κοινότητα του σχολείου και το σύλλογο των γονέων, συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας στο Δήμο την Πέμπτη (18/10).Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων σε αυτό προκηρύσσει 2ωρη στάση εργασίας(12-2μμ).

Το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο και τη Δημοτική αρχή να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε να παραδοθεί άμεσα το κτίριο.

Καλεί όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή και δηλώνει πως θα εντείνει και θα συντονίζει τον αγώνα του με όλους τους μαζικούς φορείς μέχρι την κατοχύρωση του αναφαίρετου δικαιώματος της στέγασης των εκπαιδευτικών και των μαθητών μας.

Ηράκλειο 17/10/2018

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<