Ρεπορτάζ από το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Τεχνολογίας (VIDEO)

Ρεπορτάζ από το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Τεχνολογίας (VIDEO)

22 Απριλίου 2018

Tο Voucher Ergasia βρέθηκε στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Τεχνολογίας και σας το παρουσιάζει. Δείτε σε video το σχετικό ρεπορτάζ.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας -που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων- είναι μια εκπαιδευτική εκδήλωση η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα που αναπτύσσουν στο σχολείο τους.

Tο 8ο Φεστιβάλ που έλαβε χώρα στις 19, 20 και 21 Απριλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης, είναι ανοικτό στην κοινωνία και δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και επισκέπτες να λάβουν μέρος σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αντικείμενο την Πληροφορική και την Ψηφιακή Τεχνολογία.

Στο εφετινό φεστιβάλ το παρών έδωσε και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, κ.Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Voucher Ergasia.

Το VE βρέθηκε στο Φεστιβάλ που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου και σας παρουσιάζει την εκδήλωση, τις δημιουργίες των μαθητών, ενώ μιλούν οι πρωταγωνιστές και αναφέρονται στην επιτυχία αυτού.

Στην κάμερα μιλούν κατά σειρά, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης στην Κρήτη, Γιώργος Τερζάκης και ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αν.Κρήτης, Γιώργος Πανσεληνάς.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA:

⇒ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες του Voucher Ergasia από το Φεστιβάλ.

Ρεπορτάζ: Σταύρος Καραϊνδρος
Κάμερα/video: Ανδρέας Κουλάτσογλου

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<