Πανεπιστήμιο Πατρών: Φοιτητές καταγγέλλουν καθηγήτρια τους για καψόνια

Πανεπιστήμιο Πατρών: Φοιτητές καταγγέλλουν καθηγήτρια τους για καψόνια

18 Μαΐου 2018 0 σχόλια

Περισσότεροι από 150 φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, καταγγέλλουν καθηγήτρια τους για καψόνια και αυταρχικές πρακτικές.

Πιο συγκεκριμένα, οι φοιτητές στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, ανέφεραν στον Πρόεδρο του τμήματος αλλά και στο tempo.gr, ότι η ακαδημαϊκός τους, ακύρωσε εργασία την οποία είχε αναθέσει δύο μήνες πριν, δίχως να δώσει καμία εξήγηση στους φοιτητές, με την πλειοψηφία τους να την είχε ετοιμάσει … τζάμπα.

Η δεύτερη καταγγελία των φοιτητών, αναφέρει ότι η καθηγήτρια φέρεται να τους ενημέρωσε δια μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, πως δεν μπορούν να έχουν παραπάνω από μια απουσία στο μάθημα της, σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούν να δώσουν και εξετάσεις και η εργασία θα μετρήσει κατά 50%, όσον αφορά την βαθμολογία στο μάθημα της.

Τρίτον, η πανεπιστημιακός επέδειξε αδικαιολόγητη συμπεριφορά, καθώς την ώρα που βρισκόταν στο αμφιθέατρο φέρεται να αποχώρησε, χωρίς να δώσει εξηγήσεις λέγοντας στους φοιτητές πως «παίρνουν όλοι απουσία».

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αγανάκτηση κάποιων φοιτητών, οι οποίοι της επιτέθηκαν φραστικά, μη αντέχοντας όπως υποστηρίζουν τον εμπαιγμό της εν λόγω Καθηγήτριας

Τα καψόνια δεν τελείωσαν εκεί, όταν οι φοιτητές ήρθαν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα, καθώς μέσω ενός ακόμα email, η Πανεπιστημιακός φέρεται να τους ενημέρωνε πως η εργασία ακυρώνεται και η εξέταση τους θα βασιστεί αποκλειστικά και μόνο από το γραπτό τους. Αιτιολογικό της απόφασης, ήταν η συμπεριφορά που επέδειξαν σε βάρος της.

Αυτό κι άλλα συμβάντα, είχαν ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 150 φοιτητές, επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης και Επιχείρησης, στον οποίο γνωστοποίησαν την κατάσταση.

Όπως πληροφορείται το tempo24.gr, στο πλαίσιο προφορικής έρευνας, η εν λόγω καθηγήτρια φέρεται να αντέκρουσε τις καταγγελίες, με τον ισχυρισμό πως έγινε αποδέκτης λεκτικής βίας.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος με την σειρά του ζήτησε και από τις δυο πλευρές η προσκόμιση στοιχείων. Στην περίπτωση που προκύψουν βάσιμα στοιχεία τότε, θα διαταχθεί η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Πάντως, την ώρα που το θέμα φαίνεται πως παίρνει διαστάσεις, χθες Πέμπτη η Καθηγήτρια επέδειξε, όπως υποστηρίζεται για ακόμα μια φορά προκλητική συμπεριφορά. Ενημέρωσε τους φοιτητές να προσέλθουν για την πραγματοποίηση διπλού μαθήματος και όταν συγκεντρώθηκαν όλοι στο αμφιθέατρο, φέρετε να το ανέβαλε επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας