Γαβρόγλου: «Ανοίγει το σύστημα για τους μόνιμους διορισμούς στη γενική εκπαίδευση»

Γαβρόγλου: «Ανοίγει το σύστημα για τους μόνιμους διορισμούς στη γενική εκπαίδευση»

5 Ιουνίου 2019

Τον Ιούλιο θα ανοίξει το σύστημα για τους 10.500 μόνιμους διορισμούς στη γενική εκπαίδευση ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ. Ο Κώστας Γαβρόγλου υπενθύμισε πως μετά τους 4.500 διορισμούς τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Ειδική Αγωγή, ακολουθούν οι 5.250 διορισμοί εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2020-2021 και οι υπόλοιποι το έτος 2021-2022.

«Πριν βγούμε από την επιτροπεία είχαμε πει ότι θα προχωρήσουμε σε μαζικούς διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών. Όταν βγήκαμε από την επιτροπεία τον περασμένο Αύγουστο, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε από τη ΔΕΘ το διορισμό 4.500 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και αυτό αποτυπώθηκε στο προϋπολογισμό του 2019.


Λίγες ημέρες μετά ανακοινώσαμε ότι το σύνολο των μόνιμων προσλήψεων θα φτάσει τις 15.000 συνολικά. Και τότε ακούσαμε τρομερά πράγματα, μας κατηγόρησαν τότε ότι είχαμε κομματικά συμφέροντα, ότι πάμε να διορίσουμε τους δικούς μας, ότι γίνονται λόγω εκλογών κ.ό.κ. Οπότε αυτά για τα οποία μας κατηγορούν είναι πράγματα που έχουν λυθεί από το Σεπτέμβριο του 2018» σημείωσε σκωπτικά ο Κ. Γαβρόγλου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<