Η Περιφέρεια θα καλύπτει το κόστος μετακίνησης των μαθητών του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Κισσάμου

Η Περιφέρεια θα καλύπτει το κόστος μετακίνησης των μαθητών του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Κισσάμου

7 Δεκεμβρίου 2019

Ο επανασχεδιασμός της μεταφοράς των μαθητών του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ Κισάμου, συζητήθηκε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή.

Οι σχολικές αυτές μονάδες μετά τη σχετική απόφαση του Δημάρχου Κισάμου για τη διακοπή των μαθημάτων στο κτίριο που στεγάζονταν λόγω ακαταλληλότητας μετά τη μετασεισμική έκθεση αυτοψίας του ΚΤΥΠ, θα λειτουργούν απόγευμα στα κτίρια του 1ου και του 2ου Γυμνασίου Κισάμου αλλά και πρωί, όσον αφορά στα εργαστήρια του ΕΠΑΛ, στο ΕΠΑΛ Ταυρωνίτη.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, αποφασίστηκε ότι, με δεδομένη τη δέσμευση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ότι θα καλυφθεί το επιπλέον οικονομικό κόστος που θα προκύψει, θα σχεδιαστεί άμεσα το νέο πλάνο μεταφορών των μαθητών με συνεργασία της Δ/νσης Β/βάθμιας Εκπαίδευσης και του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί το συντομότερο δυνατό και με το βέλτιστο τρόπο, για την απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κισάμου, κ. Γιώργος Μυλωνάκης, o Αντιδήμαρχος Κισάμου κ. Θεόφιλος Χριστουλάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κισάμου κ. Βασίλης Κουνδουράκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νεκτάριος Κουμάκης, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος στον τομέα Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού της Π.Ε. Χανίων, κ. Σοφία Μαλανδράκη-Κρασουδάκη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Λευτέρης Κοπάσης, κ. Ανδρέας Κουκλινός, κ. Γιάννης Μανούσακας, ο Διευθυντής Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Στέλιος Ζερβάκης, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χανίων -Ρεθύμνου, κ. Γιάννης Καψανάκης, ο Δ/ντής του ΕΠΑΛ Κισάμου κ. Ζουριδάκης, υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ.α.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<