Ηρακλειο: Κλείνει τμήμα Γυμνασίου μετά από κρούσμα σε μαθήτρια

Ηρακλειο: Κλείνει τμήμα Γυμνασίου μετά από κρούσμα σε μαθήτρια

4 Φεβρουαρίου 2021

Κλειστό είναι πλέον τμήμα Γυμνασίου σε κεντρικό σχολικό συγκρότημα του Ηρακλείου. Αιτία είναι ο εντοπισμός θετικού κρούσματος σε μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα το τμήμα αυτό κλείνει ενώ αναμένεται ενημέρωση για τις επόμενες ενέργειες, την ώρα που η αγωνία γονιών και συμμαθητών της εν λόγω μαθήτριας είναι μεγάλη.

Η απόφαση να κλείσει από σημερα το τμήμα και μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου, πάρθηκε χθες το απόγευμα, σύμφωνα με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κΓιάννη Καραγιαννίδη, συμφωνα με το neakriti.gr και μετά τη γνωστοποίηση ότι η μαθήτρια ήταν θετική.

Μάλιστα σε επίπεδο νομού και το τμήμα Γ2 του Δημοτικού Σχολείου Χερσονήσου, τελεί υπό αναστολή, καθώς και εκεί ένας μαθητής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό την Τρίτη, ενώ στο τμήμα πραγματοποιήθηκε απολύμανση με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές να βρίσκονται σε προληπτική καραντίνα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<