Κεραμέως: «Θα μειωθεί η ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων» (VIDEO)

Κεραμέως: «Θα μειωθεί η ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων» (VIDEO)

8 Απριλίου 2020

Το υπουργείο Παιδείας θα προχωρήσει σε μείωση της ύλης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σε μία προσπάθεια να περιοριστεί η αναστάτωση των υποψηφίων, σημείωσε η Νίκη Κεραμέως σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ.

Η υπουργός Παιδείας επιβεβαίωσε το σχετικό ρεπορτάζ της Καθημερινής, δηλώνοντας πως γνώμονας του υπουργείου, είναι αυτά τα μαθήματα που έχουν διδαχτεί τα παιδιά στη φυσική τάξη.

Επανέλαβε ότι επιδίωξη είναι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις να διενεργηθούν εντός του Ιουνίου ή το χειρότερο το πρώτο 15νθημερο του Ιουλίου και κριτήριο αποτελεί η γνώμη των ειδικών, οι οποίοι και δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές.

Σε σχέση με τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία, σχολεία, ΙΕΚ και φροντιστήρια και τα δίδακτρα, διευκρίνισε ότι η απόφαση του υπουργείου Παιδείας προβλέπει ότι δεν μπορούν να χρεώνονται οι διοικητικές, κυρίως, υπηρεσίες, οι οποίες δεν εκτελούνται από τη στιγμή που έκλεισαν τα σχολεία.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<