Κεραμέως: Τι επανέλαβε για τις μάσκες (VIDEO)

Κεραμέως: Τι επανέλαβε για τις μάσκες (VIDEO)

10 Σεπτεμβρίου 2020

«Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι», σημείωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, που επισκέφθηκε το πρωί, το 10ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί σε σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας.

«Από σήμερα ξεκινώ μια περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία, σχολείο – σχολείο, για να μιλήσω με τους εκπαιδευτικούς, να ακούσω ερωτήσεις που μπορεί να έχουν και τις ανησυχίες τους και είμαστε εδώ για να τα λύσουμε όλα» είπε η κ. Κεραμέως, σε δηλώσεις της, συμπληρώνοντας πως «εκπαιδευτικοί, στελέχη εκπαίδευσης, γονείς, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές, όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεκινήσουμε αυτή τη νέα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά».

Ερωτηθείσα σχετικά με τις αντιδράσεις για τη χρήση μάσκας στα σχολεία, η κ. Κεραμέως σημείωσε πως «αν αυτές, οι πραγματικά μειωμένες αντιδράσεις, είχανε κάποια επιστημονική βάση, θα τις συζητούσαμε με τους ειδικούς. Ωστόσο, δεν έχουν». Όπως τόνισε «οι ειδικοί είναι σαφέστατοι πως η μάσκα είναι ασφαλής. Η μάσκα είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε αυτή τη στιγμή για να συνεχίσουμε τη ζωή μας, γιατί πρέπει να συνεχίσει, αλλά με ιδιαίτερη προστασία για την υγεία όλων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<