Κινητοποιήσεις γονέων στο Ηράκλειο για τα ελλιπή μέτρα στα σχολεία

Κινητοποιήσεις γονέων στο Ηράκλειο για τα ελλιπή μέτρα στα σχολεία

14 Ιανουαρίου 2021
Παράσταση διαμαρτυρίας προγραμματίζει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και μαθητών του Δήμου Ηρακλείου σημερα στο Ηράκλειο, ζητώντας από την κυβέρνηση να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου τα σχολεία να είναι ασφαλή για τα παιδιά.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι  στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης ενώ ανάλογη κινητοποίηση θα πραγματοποιήσουν και την Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι στη Λότζια.

«Όσο το αγαθό της καθολικά δημόσιας & δωρεάν Παιδείας για όλους τους μαθητές δεν εξασφαλίζεται, είναι χρέος μας ως γονείς να παλεύουμε για τη μόρφωση και των μέλλον των παιδιών μας», αναφέρει η Ένωση στην ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και μαθητών του Δήμου Ηρακλείου:

 

«Όσο το αγαθό της καθολικά δημόσιας & δωρεάν Παιδείας για όλους τους μαθητές δεν εξασφαλίζεται, είναι χρέος μας ως γονείς να παλεύουμε για τη μόρφωση και των μέλλον των παιδιών μας.

Δεν θα γίνει χαμένη ΑΥΤΗ η χρονιά!

Η προχειρότητα και τα ελλιπή μέτρα που πήρε το Υπουργείο δεν διασφαλίζουν την ουσιαστική και μεγαλύτερη δυνατή υγειονομική κάλυψη μαθητών και εκπαιδευτικών. Τα μέτρα είναι ανεπαρκή! Δεν θα τους αφήσουμε να διακινδυνεύσουν την ζωή των παιδιών μας! Τα μέτρα τους ελλοχεύουν νέο κλείσιμο των σχολείων!

Η κυβέρνηση, το Υπουργείο και ο Δήμος να πάρουν ΟΛΑ τα απαραίτητα μέτρα για ΑΝΟΙΧΤΑ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΦΑΛΗ  ΣΧΟΛΕΙΑ».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<