Κινητοποίηση στο Ηρακλειο για θέματα εκπαίδευσης

Κινητοποίηση στο Ηρακλειο για θέματα εκπαίδευσης

13 Ιανουαρίου 2021

Κάλεσμα συμμετοχής σε «κινητοποίηση ενάντια στα μέτρα Κεραμέως» καλούν Αγωνιστικές Κινήσεις, την Πέμπτη 14/1, στις 12:00, στα Λιοντάρια, στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την τεχνική εκπαίδευση και την ανακοίνωση για τον νέο νόμο πλαίσιο που είναι στα σκαριά, το υπουργείο παιδείας έρχεται να προωθήσει ακόμη περισσότερο την επίθεση στα πιο φτωχά φοιτητικά στρώματα, επαναφέροντας στον δημόσιο διάλογο τα όρια φοίτησης. Μεταξύ άλλων δρομολογούνται: αλλαγή στον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μείωση εισακτέων, διαγραφές φοιτητών στα ν+0,5ν έτη φοίτησης και όρια σπουδών, πανεπιστημιακή αστυνομία, κάρτες εισόδου, νέο πειθαρχικός κώδικας κ.α. Μιλάμε για το αποκορύφωμα της επίθεσης στο λαϊκό δικαίωμα στις σπουδές!

Τώρα είναι η ώρα να λογαριαστούμε και όχι μετά! Τώρα είναι η ώρα να βάλουμε φραγμό στην επίθεση στο λαϊκό δικαίωμα στις σπουδές! Η κυβέρνηση κάνει την πανδημία ευκαιρία για να περάσει όλες τις αντιδραστικές της στοχεύσεις. Χτυπάει το Λαϊκό Άσυλο Αγώνων γιατί φέρνει τις διαγραφές και δε θέλει καμία αντίδραση. Να τους χαλάσουμε τα σχέδια!

● Όχι στις διαγραφές και τα όρια σπουδών!

● Όχι στην εντατικοποίηση και την πειθάρχηση!

● Κάτω η πολιτική των ταξικών φραγμών!

● Κάτω τα χέρια από το λαϊκό άσυλο αγώνων!

● Όχι σε πανεπιστημιακή αστυνομία, κάρτες εισόδου, πειθαρχικές διώξεις!

● Όχι στο νέο σύστημα εισαγωγής και τη μείωση εισακτέων!

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ – ΔΟΥΛΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ – ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<