Ποια πανεπιστήμια θα μείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας

Ποια πανεπιστήμια θα μείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας

8 Ιανουαρίου 2019 0 σχόλια

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη κάποια πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ που εξέδωσαν ανακοίνωση για σήμερα, Τρίτη, αναφέροντας πως δεν θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:

To Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ) όπως και το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΤΕΙ ΑΜΘ) ανακοίνωσαν ότι όλες οι Σχολές των Ιδρυμάτων θα παραμείνουν κλειστές, ενώ στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας οι Σχολές στα Ψαχνά και τη Θήβα δεν θα λειτουργήσουν.
ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε:

«Αγαπητά μέλη της κοινότητας του ΑΤΕΙ-Θ, Μετά και το σημερινό επιτόπιο έλεγχο των εγκαταστάσεων του ΑΤΕΙ-Θ, το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφάσισε για αύριο Τρίτη 08-01-2019 την αναστολή αποκλειστικά και μόνον των μαθημάτων. Όλες οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος θα λειτουργήσουν κανονικά. Μετά τη σφοδρή χιονόπτωση της Παρασκευής και του Σαββάτου ήδη από την Κυριακή επιχειρήθηκε η διάνοιξη όλων των κεντρικών αρτηριών του Ιδρύματος με μηχανήματα του ΤΕΙ και του Δήμου ΔΕΛΤΑ. Ακόμη, ρίχτηκε αλάτι επανειλημμένα για να μην δημιουργηθεί πάγος εκ νέου. Ευχαριστούμε το δήμαρχο ΔΕΛΤΑ, και τους υπάλληλους του δήμου καθώς και τους υπαλλήλους του Ιδρύματος μας που κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες κατάφεραν να ανοίξουν το ίδρυμα. Επειδή όμως οι καιρικές συνθήκες θα συνεχίσουν να είναι δύσκολες, αποφασίστηκε να ανασταλούν τα μαθήματα για αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 ώστε να επιλυθούν πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν από το νέο κύμα κακοκαιρίας. Με εκτίμηση Παναγιώτης Τζιώνας Πρύτανης ΑΤΕΙ-Θ»

ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

Από το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκε:
«Λόγω της αναμενόμενης σφοδρής κακοκαιρίας, στην Εύβοια και τη Βοιωτία, όπως αυτή προκύπτει απο τις προγνώσεις των ειδικών, ΔΕΝ θα διεξαχθούν τα μαθήματα, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, στα Ψαχνά και τη Θήβα, την Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2019. Τα μαθήματα αυτά, θα αναπληρωθούν με ευθύνη των Τμημάτων. Εκ της Πρυτανείας»

ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Από το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώθηκε: «Ανακοινώνεται ότι λόγω παγετού αύριο Τρίτη 08/01/2019 δεν θα πραγματοποιηθεί η εκπαιδευτική λειτουργία του Ιδρύματος.»

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ανακοίνωσε σχετικά με την λειτουργία του:

Μετά από πολλές απορίες συμφοιτητών μας σχετικά με την διεξαγωγή των μαθημάτων λόγω κακοκαιρίας επικοινωνήσαμε με την διοίκηση του Ιδρύματος μας ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να βγάλουν ακόμα κάποια ανακοίνωση για έκτακτα καιρικά φαινόμενα που ακόμα δεν έχουν εξελιχθει στην έδρα του Πανεπιστημίου. Ωστόσο μας ενημέρωσαν πως οι απουσίες και οι αναπληρώσεις θα ρυθμιστούν ανάλογα με τις εξελίξεις.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<