Κρήτη: Ποια τμήματα σχολείων είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού

Κρήτη: Ποια τμήματα σχολείων είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού

27 Ιανουαρίου 2021

Κλειστά είναι τμήματα τάξεων σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Κρήτης εξαιτίας εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊού είτε σε μαθητές είτε σε δασκάλους.

Αναλυτικά σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργειου Παιδείας είναι κλειστά τα ακόλουθα τμήματα σχολείων:

 • 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων: Δ1 (Δ Τάξη), Δ1-Αγγλικά (Δ Τάξη) από 21/1 έως και 3/2
 • 1ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας: Δ2 (Δ Τάξη) από 21/1 έως και 3/2 Ε2 (Ε Τάξη) από 18/1 έως και 31/1
 • 3o Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Περάματος (Άγιος Νικόλαος): Αγγλ.Στ1 (ΣΤ Τάξη), ΣΤ1 (ΣΤ Τάξη), Τ.Ε.-ΣΤ1 (ΣΤ Τάξη) από 18/1 έως και 29/1
 • Δημοτικό Σχολείο Ψαρής Φοράδας Δήμου Βιάννου: Τμήμα B (Β Τάξη), Τμήμα B (Γ Τάξη), Τμήμα B (Δ Τάξη) από 15/1 έως και 28/1
 • 52ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου: Στ2 (ΣΤ Τάξη) από 15/1 έως και 28/1
 • 2o Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Περάματος-8θέσιο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Δήμος Μυλοποτάμου: Β΄ ΤΑΞΗ (Β Τάξη) από 22/1 έως και 4/2
 • Δημοτικό Σχολείου Καντάνου Χανίων: Α (Α Τάξη), ΑΓΓΛΙΚΑ Α (Α Τάξη) από 25/1 έως και 3/2
 • Kλειστά θα παραμείνουν  δύο τμήματα του Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Αμμούδα, καθώς σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Αγ. Νικολάου Θωμάς Χαριτάκης, δύο από τις δασκάλες παρουσίασαν δέκατα.

  Οι δασκάλες έχουν ήδη υποβληθεί από το πρωί σε μοριακά τεστ στο Γενικό Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, με τα αποτελέσματα να αναμένονται. Ωστόσο, για λόγους ασφαλείας και πρόληψης, επελέγη, σύμφωνα με τον κ. Χαριτάκη, να κλείσουν τα τμήματα μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα. “Δεν χρειάζεται κανένας πανικός” τόνισε ο ίδιος.

  Σε περίπτωση που ένα ή και τα δύο τεστ είναι θετικά, τότε τα τμήματα θα κλείσουν για 14 ημέρες, όπως ακριβώς, δηλαδή, προβλέπουν τα σχετικά πρωτόκολλα ασφαλείας του ΕΟΔΥ. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες η μια εκ των εκπαιδευτικών είναι θετική.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<