Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Μηχανογραφικού Δελτίου Κύπρου και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας τη Δευτέρα στο επιμελητήριο Ηρακλείου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Μηχανογραφικού Δελτίου Κύπρου και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας τη Δευτέρα στο επιμελητήριο Ηρακλείου

10 Ιουλίου 2019

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε τη περασμένη Δευτέρα στο επιμελητήριο Ηρακλείου, όπου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με θέμα «Σπουδές στη Κύπρο«. 

Στην Ημερίδα που διοργάνωσε το μεγαλύτερο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό dp studies, αναλύθηκαν τα Τμήματα και οι Δημόσιες Σχολές του Κυπριακού Μηχανογραφικού, οι προοπτικές τους καθώς και όλες οι απαραίτητες τεχνικές λεπτομέρειες.

 

Πέραν του Μηχανογραφικού για τα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου, έγινε και αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων σπουδών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά), των υποτροφιών, των συνθηκών αλλά και του κόστους διαβίωσης.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με περισσότερους από 11,000 φοιτητές από 70 και πλέον χώρες του κόσμου, με 20 ερευνητικά κέντρα και πάνω από 100 αναγνωρισμένα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά & διδακτορικά προγράμματα, θεωρείται σήμερα το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στη Ν. Ευρώπη και αποτελεί την πρώτη επιλογή των Ελλήνων Φοιτητών στο Εξωτερικό.

Είναι αναγνωρισμένο τόσο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδος, όσο και από τον ΔΟΑΤΑΠ ως ομοταγές και ισότιμο προς τα ελληνικά ΑΕΙ, προσφέρει δε πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα όλων των βαθμίδων.

Δείτε το ρεπορτάζ για την εκδήλωση παρακάτω:

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<