Με τον διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συναντήθηκαν μαθητές του Ρεθύμνου

Με τον διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συναντήθηκαν μαθητές του Ρεθύμνου

25 Σεπτεμβρίου 2020

Συνάντηση με αντιπροσωπεία μαθητών από όλα τα σχολεία του Ρεθύμνου που τελούν υπό κατάληψη είχε χθες ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου,  Γιάννης Γαζανός.
Οι μαθητές κατέθεσαν στον κ. Γαζανό τα αιτήματά τους, με τα κυρίαρχα να αφορούν τα υγειονομικά μέτρα που εφαρμόζονται στα σχολεία και τα παιδιά να ζητούν λιγότερους μαθητές ανά αίθουσα, περισσότερες καθαρίστριες, αλλά και περισσότερη ελαστικότητα στη χρήση μάσκας, ώστε να μπορούν, όπως είπαν, να την βγάζουν για λίγες στιγμές!

Οι μαθητές θέτουν και πιο ουσιαστικά θέματα, όπως η τράπεζα θεμάτων, το θέμα με την κατάργηση του μαθήματος της Κοινωνιολογίας, αλλά και ζητήματα υποδομών των σχολείων συμφωνα με το goodnet.

Μαθητές από κάποια σχολεία δεσμεύτηκαν ότι σήμερα θα σχολεία τους θα λειτουργήσουν, ωστόσο τι θα γίνει τελικά θα διαφανεί νωρίς το πρωί.

Πάντως χθες υπό κατάληψη ήταν το 1ο ΓΕΛ, το Πειραματικό Λύκειο, το Γυμνάσιο και ΓΕΛ Επισκοπής, το Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου, το 4ο ΓΕΛ, το 3ο ΓΕΛ, 1ο ΕΠΑΛ, το Γυμνάσιο και Λύκειο Περάματος, Συβρίτου και Κράνας και το Γυμνάσιο Ατσιποπούλου.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι γονέας μαθητή που φοιτά σε σχολείο της πόλης έκανε καταγγελία στην αστυνομία και αναφορά στον εισαγγελέα, ζητώντας να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η κατάληψη στις σχολικές μονάδες και ιδίως σε αυτή που φοιτά το παιδί του. Πάντως, παρέμβαση δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<