Προχωρά στην οργάνωση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ο Δήμος Ηρακλείου και για την φετινή σχολική χρονιά

Προχωρά στην οργάνωση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ο Δήμος Ηρακλείου και για την φετινή σχολική χρονιά

18 Οκτωβρίου 2019

Συνεχίζει την λειτουργία του και την φετινή σχολική χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο, με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Παιδείας και την πολύτιμη συνδρομή των Κοινοτήτων του Δήμου Ηρακλείου, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τα παιδιά που δίνουν τη μάχη των εξετάσεων κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Έτσι ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Αγγελάκης συναντήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου με προέδρους και εκπροσώπους των Κοινοτήτων προκειμένου να δοθούν οι κατευθύνσεις για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της δομής που βοηθά και στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Στην συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος της Α Κοινότητας κ. Ιωάννα Ανυφαντάκη, ο πρόεδρος της Β Κοινότητας κ. Νίκος Παγωμένος, εκπρόσωπος της Κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού κ. Μαρία Χριστοδουλάκη και η εκπρόσωπος της Γ Κοινότητας κ. Αμαλία Αντωνάκη. Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας υπογράμμισε στην σημερινή πρώτη συνάντηση την βούληση της Δημοτικής Αρχής για την άρτια λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που τα προηγούμενα χρόνια είχε ουσιαστικά αποτελέσματα, αφού μέσα από την δομή αυτή όχι μόνο στηρίζονται τα παιδιά αλλά παράλληλα το Ηράκλειο επιβεβαιώνει τον τίτλο του ως βραβευμένη «Πόλη που Μαθαίνει».

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κληθούν να δηλώσουν συμμετοχή οι εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, των οποίων η συμβολή στο εγχείρημα αυτό του Δήμου Ηρακλείου είναι καταλυτική, ενώ στη συνέχεια θα δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές γυμνασίων και λυκείων να δηλώσουν συμμετοχή στις κατά τόπους κοινότητες.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<