ΠΣΑΕΠ: Οι διευκρινίσεις του υπουργείου Παιδείας αναφορικά με τις αιτήσεις αναπληρωτών

ΠΣΑΕΠ: Οι διευκρινίσεις του υπουργείου Παιδείας αναφορικά με τις αιτήσεις αναπληρωτών

18 Απριλίου 2017

Η ενημέρωση του ΠΣΑΕΠ για τις διευκρινίσεις που δόθηκαν από το υπουργείο Παιδείας αναφορικά με τις αιτήσεις αναπληρωτών.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πανελληνίου Συλλόγου Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων (ΠΣΑΕΠ):

«Σε σημερινή μας επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας , προκειμένου να πάρουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που βάλαμε από συναδέλφους, ενημερωθήκαμε για τα εξής:

Όλα τα δικαιολογητικά προσόντων (μεταπτυχιακά , σεμινάρια, κοινωνικά προσόντα) για να μπορέσουν να ληφθούν υπόψη θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 28/4 .

Το 10μηνο στην ειδική αγωγή για να ισχύει θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί τον Απρίλιο .

Σε περίπτωση που κάποιος καταφέρει να κάνει αίτηση σε ΣΜΕΑΕ χωρίς να έχει τα προσόντα, σε επόμενη φάση το σύστημα θα ακυρώσει την συγκεκριμένη αίτηση.

Η επιλογή της παράλληλης στήριξης και των ΔΥΕΠ θα δοθεί σε μεταγενέστερη φάση.

Ο ΠΣΑΕΠ εξέφρασε την δυσαρέσκεια των συναδέρφων που δεν προλαβαίνουν να καταθέσουν τα πτυχία τους ( κυρίως οι απόφοιτοι των σχολών ειδικής αγωγής ) , τα μεταπτυχιακά ειδικής αγωγής, που συμπληρώνουν 50μηνο και 10μηνο μετά τον Απρίλιο. Το υπουργείο όμως εμμένει στην θέση του πως όλα τα προσόντα θα πρέπει να δικαιολογηθούν έως τις 28/4″.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

1 Σχόλιο έως τώρα

Ξεκινήστε μια συζήτηση

<