Σε ποια φάση βρίσκεται το πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Σε ποια φάση βρίσκεται το πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας

10 Δεκεμβρίου 2019

Προχωρά κανονικά το πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας στα σχολεία με τις διαδικασίες να «τρέχουν» κανονικά. Το πλάνο είναι να ξεκινήσει η ενισχυτική διδασκαλία από τις 16 Δεκέμβρη, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που εστάλη στα σχολεία.
Σημειώνεται ότι στις 13 Δεκέμβρη οι Δ/νσεις Δ/θμιας Εκπ/σης: συνάπτουν τις συμβάσεις έργου των Υπευθύνων των Σχολικών Κέντρων
Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης, τοποθετούν τους επιλεγέντες εκπαιδευτικούς ανά Σ.Κ.Α.Ε. ή ομάδα Σ.Κ.Α.Ε., εκδίδουν τις
σχετικές Αποφάσεις Πρόσληψης και Τοποθέτησης και υπογράφονται οι συμβάσεις εργασίας.
Ταυτόχρονα μεριμνούν ώστε να ενημερωθούν οι μαθητές/τριες για την έναρξη του προγράμματος από τις οικείες σχολικές μονάδες και καταρτίζεται το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι αναρτηθηκαν τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα στελεχώσουν τα Σχολικά Κέντρα Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης και μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να είναι όλα έτοιμα για τη λειτουργία τους. Η ενισχυτική διδασκαλία αφορά στα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματείας, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά́, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά. Στην ενισχυτική́ διδασκαλία μπορούν να συμμετέχουν μαθητές όλων των τάξεων του γυμνασίου, που χρειάζονται βοήθεια στα μαθήματα αυτά ή μαθητές που επιθυμούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<