Σημαντικές διαφοροποιήσεις η προκήρυξη ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς ΕΑΕ

Σημαντικές διαφοροποιήσεις η προκήρυξη ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς ΕΑΕ

6 Απριλίου 2019

Η Πρόεδρος ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, Γεωργία Μπουλμέτη, με ενημέρωσή της τονίζει τις διαφοροποιήσεις στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς ΕΑΕ.

Αναλυτικά:

Συνάδελφοι/ισσες,

Επειδή δεχόμαστε πολλά ερωτήματα για την εγγραφή σας στο μητρώο του ΑΣΕΠ ενόψει των επικείμενων μόνιμων διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών στην Εκπαίδευση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην προκήρυξη που περιμένουμε να εκδοθεί θα αναφέρεται με λεπτομέρειες ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί!

Στο μητρώο του ΑΣΕΠ μπορεί να εγγραφεί κάθε πολίτης, ωστόσο η προκήρυξη που θα βγει για το Παιδείας θα έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις από άλλες προκηρύξεις.

Η ηλεκτρονική αίτηση που θα καταθέσετε στο ΑΣΕΠ θα υποστηρίζεται από πλήρεις οδηγίες για το πώς θα την υποβάλετε και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να περιμένετε να εκδοθεί πρώτα η προκήρυξη από το ΑΣΕΠ.

Τα δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα σας δε θα σας ζητηθεί να τα υποβάλετε στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ γιατί θα τα καταθέσετε το ΕΕΠ ΕΒΠ στις ΠΔΕ, στη συνέχεια θα καταχωρηθούν στο ΟΠΣΥΔ από τις υπηρεσίες και θα ελεγχθούν όπως αναφέρεται στην απόφαση Αριθμ. 37693/Ε1/12-03-1019 .

Γεωργία Μπουλμέτη

Πρόεδρος ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Αιρετή ΚΥΣΕΕΠ

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<