Σπουδαία πανελλήνια διάκριση για το 11ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Σπουδαία πανελλήνια διάκριση για το 11ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

16 Ιουνίου 2019

Νέα επιτυχία για το 11ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, αυτή τη φορά στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2019, όπου λαμβάνει διάκριση στην κατηγορία Καλές Πρακτικές στο Στόχο 6 με τη συμμετοχή του με τίτλο «Είσαι τα πάντα για μένα… Νερό & Γη, μια σχέση Ζωής.»

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
«Η ψηφιακή δημιουργία της μαθήτριας Ανωγειανάκη Παναγιώτας της Ά τάξης για το νερό, στο πλαίσιο του μαθήματος της Αγγλικής γλώσσας απέσπασε πανελλήνια διάκριση!

Σύμφωνα με την έμπνευση της μαθήτριας, η γη και το νερό θεωρούνται ζευγάρι…! Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιστορία που εικονογραφήθηκε με ψηφιακά μέσα…

«Νομίζω ότι φαίνονται χαριτωμένα μαζί αλλά αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή ο πλανήτης μας ΧΡΕΙΑΖΕTAI το νερό. Η Γη λέει ότι «είσαι τα πάντα για μένα” γιατί χωρίς νερό, η γη θα ήταν ένας μεγάλος, ασήμαντος βράχος που θα επέπλεε στο διάστημα, χωρίς σκοπό … «

Όταν η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας πραγματοποιείται δινοντας έμφαση στη διαφοροποιημένη μάθηση, τον ψηφιακό γραμματισμό και την ενεργητική μάθηση μέσα από καινοτόμα προγράμματα διδασκαλίας, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά!

Στόχος είναι να κερδίσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών για επικοινωνία και να προσαρμόσουμε τις διδακτικές πρακτικές στα ενδιαφέροντα και στις ικανότητες τους, έτσι ώστε να επιτύχουμε τη μάθηση.

Το σχολείο μας συμμετείχε στο διαγωνισμό του Bravo Schools, ενός θεσμού που προωθεί την εκπαίδευση και ενημέρωση για τους

17 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ αναδεικνύοντας κάθε χρόνο τις εργασίες που αναπτύσσονται στη σχολική κοινότητα.

Δείτε την εργασία μας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο!

https://observatory.sustainablegreece2020.com/…/quot-eisai-

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<