Στο Καπετανάκειο ο Λαμπρινός, με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες

Στο Καπετανάκειο ο Λαμπρινός, με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες

28 Ιουνίου 2018

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά το έργο αποκατάστασης – διαρρύθμισης του Καπετανάκειου, όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Καραντινό, πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες και συνομίλησε τόσο με εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, όσο και με καθηγήτριες του ιστορικού σχολείου.

Το συμπέρασμα ήταν ότι το έργο βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπροστά από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και όπως δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος: «Ο στόχος που θέσαμε ευθύς – εξαρχής είναι εφικτός. Εκτός απροόπτου, τα παιδιά θα μπορέσουν να αρχίσουν να μπαίνουν στο καινούργιο κτίριο με την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς, δηλαδή τον προσεχή Σεπτέμβριο ή το αργότερο τον Οκτώβριο. Αυτό θα σημάνει και το οριστικό τέλος μιας πολυετούς ταλαιπωρίας για τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές του Καπετανάκειου».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<