Στους δρόμους ξανά οι εκπαιδευτικοί (VIDEOS)

Στους δρόμους ξανά οι εκπαιδευτικοί (VIDEOS)

19 Μαΐου 2020

Χιλιάδες εκπαιδευτικοί και φοιτητές στους δρόμους το μεσημέρι της Τρίτης με αφορμή το νομοσχέδιο Κεραμέως και το livestreaming στις τάξεις.

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων της περασμένης εβδομάδας, οι εκπαιδευτικοί διαδηλώνουν και σήμερα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας ζητώντας να αποσυρθεί το αντιεκπαιδευτικό -όπως το χαρακτηρίζουν- νομοσχέδιο και να μην μετατραπούν τα σχολεία σε «reality show».

Συγκεκριμένα, οι ομοσπονδίες ζητούν να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία, να μην εφαρμοστεί η «απαράδεκτη», όπως χαρακτηρίζουν τροπολογία για την ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων, να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε όλα τα σχολεία, να στηριχθεί το δημόσιο σχολείο και να αυξηθεί η χρηματοδότηση των σχολείων από τον κρατικό προϋπολογισμό και να μπει φραγμός «στις απαράδεκτες πιέσεις των σχολαρχών που εξαναγκάζουν τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς να κάνουν μάθημα με κάμερες στην τάξη».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<