Συνάντηση με Αρναουτάκη, για την έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού στο Γυμνάσιο Γέργερης

Συνάντηση με Αρναουτάκη, για την έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού στο Γυμνάσιο Γέργερης

1 Οκτωβρίου 2019

Την παρέμβαση του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, προκειμένου να δοθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης εκπαιδευτικών στο Γυμνάσιο Γέργερης, που από την αρχή της σχολικής χρονιάς διαθέτει μόλις έναν εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής (!), ζήτησαν ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ρούβα, Στέλιος Σηφάκης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Μανώλης Προκοπάκης, ο διευθυντής του Γυμνασίου, Κωνσταντίνος Νιθαυριανάκης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κωνσταντίνος Μουζουράκης.

Είχε προηγηθεί ενημερωτική συνάντηση στο Γυμνάσιο Γέργερης, με την συμμετοχή γονέων, που εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

«Είναι άδικο για τα παιδιά της Γέργερης να χάνουν πολύτιμες διδακτικές ώρες και να μένουν πίσω στα μαθήματά τους. Παρακαλούμε κ. περιφερειάρχη, να βοηθήσετε από την πλευρά σας, ώστε να στελεχωθεί το Γυμνάσιο με το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό» τόνισε ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ρούβα, Στέλιος Σηφάκης.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, δεσμεύθηκε ότι θα επικοινωνήσει άμεσα με το υπουργείο Παιδείας και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να δοθεί λύση. 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<