Ρεπορτάζ Voucher Ergasia: Σε λίγους μήνες τελειώνουν τα έργα στο πολύπαθο «Καπετανάκειο»

Ρεπορτάζ Voucher Ergasia: Σε λίγους μήνες τελειώνουν τα έργα στο πολύπαθο «Καπετανάκειο»

29 Νοεμβρίου 2017

Απόλυτη ικανοποίηση από όλες τις πλευρές επικρατεί σχετικά με τα περίφημα έργα στο πολύπαθο «Καπετανάκειο».

Μαθητές και δάσκαλοι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται και την εφετινή χρονιά, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά έχουν από κάπου να πιαστούν, αφού μετά από πάρα πολύ καιρό επέστρεψαν τα χαμόγελα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Voucher Ergasia, οι εργασίες στο ιστορικό σχολικό συγκρότημα του Ηρακλείου συνεχίζονται κανονικά και μάλιστα έχουν προχωρήσει τόσο πολύ που είναι δεδομένο πως σε λίγους μήνες η ταλαιπωρία θα λάβει τέλος.

Μάλιστα, από τον Δήμο Ηρακλείου εκφράζεται η απόλυτη ικανοποίηση για την πορεία των έργων όπως και για το γεγονός πως η δέσμευση ότι την ερχόμενη χρονιά εκπαιδευτικοί και μαθητές θα βρίσκονται στις θέσεις τους θα γίνει πράξη.

Βέβαια, στη Λότζια συνεχίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μη «βροντοφωνάζουν» για τα ευχάριστα νέα που αφορούν τον «Καπετανάκειο», αφού ξέρουν πως άπαντες χόρτασαν από λόγια και υποσχέσεις τα προηγούμενα χρόνια και πλέον ζητούν επιτακτικά να δουν πράξεις.

Η αλήθεια είναι ότι την τρέχουσα σχολική χρονιά οι μαθητές και οι καθηγητές στο «Καπετανάκειο» έχουν δύσκολη καθημερινότητα λόγω των έργων, ενώ οι καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν ακόμα και την ομαλή διεξαγωγή ενός μαθήματος. Ωστόσο, παρατηρείται με γυμνό μάτι η πρόοδος των εργασιών και υπάρχει η διάθεση για υπομονή μέχρι να μπει ένα τέλος στα προβλήματα και το κτιριακό συγκρότημα του Καπετανάκειου (Λύκειο και Γυμνάσιο) να γίνει επιτέλους ένα σύγχρονο σχολείο που θα κοσμεί την πόλη του Ηρακλείου.

Θυμίζουμε ότι το Voucher Ergasia είχε βρεθεί στον αγιασμό στην αρχή της σχολικής χρονιάς και με αποκλειστικές φωτογραφίες κατέγραψε το εργοτάξιο στο σχολικό συγκρότημα και τα έργα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα η ανάδοχος εταιρεία «ΜΑΡΜΙΤΕΛ Α.Ε.», συμφερόντων Μαραγκάκη, που εκτελεί και το έργο του Καπετανάκειο, με δελτίο Τύπου που μοιράστηκε στα ΜΜΕ διέψευσε τα σενάρια περί κακών σχέσεων με τον Δήμο Ηρακλείου, ξεκαθαρίζοντας πως η ανάπλαση στο ιστορικό σχολικό συγκρότημα συνεχίζεται κανονικά.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<