«Τη Δευτέρα θα χτυπήσει το κουδούνι στο πλήρες ανακαινισμένο σχολικό συγκρότημα του Κολυμβαρίου» (VIDEO)

«Τη Δευτέρα θα χτυπήσει το κουδούνι στο πλήρες ανακαινισμένο σχολικό συγκρότημα του Κολυμβαρίου» (VIDEO)

13 Σεπτεμβρίου 2019

Το Γυμνάσιο Κολυμβαρίου επανέρχεται στο σχολικό συγκρότημα Κολυμβαρίου, μετά την ολική ανακατασκευή του σχολικού συγκροτήματος, υλοποιώντας ο Δήμος ένα έργο Πρ/σμου 2.000.000,00€, επιλύοντας μεταξύ των άλλων και στατικά προβλήματα του κτιρίου.

Ο Δήμος Πλατανιά όλο το προηγούμενο διάστημα, με την Τεχνική του Υπηρεσία, έκανε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες και παρεμβάσεις προκειμένου το έργο να εκτελεσθεί ορθά και να παραδοθεί στην αρχή της τρέχουσα σχολικής περιόδου. Ο Αγιασμός έχει προγραμματισθεί για τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ( είναι οι 2 Σχολικές μονάδες που δεν θα κάνουν αγιασμό, όπως ‘αγωνιά’ και παραπληροφορεί η Λαϊκή Συσπείρωση), καθόσον ο Δήμος έχει αναλάβει και την καθαριότητα του μεγάλου αυτού σχολικού συγκροτήματος, προκειμένου να παραδοθεί με ασφάλεια σε καθηγητές και μαθητές.

«Τη Δευτέρα θα χτυπήσει το κουδούνι στο πλήρες ανακαινισμένο σχολικό συγκρότημα του Κολυμβαρίου. Το έργο ολοκληρώθηκε και παραδίδονται οι κύριοι χώροι εκπαίδευσης. Πλέον το κτίριο είναι αναβαθμισμένο και λειτουργικά», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Voucher Ergasia, ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<