Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ για συμβάσεις χρηματοδότησης Σχολικών Επιτροπών

Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ για συμβάσεις χρηματοδότησης Σχολικών Επιτροπών

3 Δεκεμβρίου 2019

Σε συνέχεια της έκδοσης της υπ’ αριθμ. Κ1/189291 ΚΥΑ (ΦΕΚ 4406/02.12.2019 Τεύχος Β’), το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης ενημερώνει ότι προέβη ταχύτατα στην κατάρτιση των Συμβάσεων Χρηματοδότησης με τις Σχολικές Επιτροπές των Δήμων της Επικράτειας και οι οποίες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Από το σύνολο των 710 Σχολικών Επιτροπών, έχουν ήδη καταρτιστεί οι 525, ήτοι όλες όσες απέστειλαν τα απαραίτητα στοιχεία στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ.  Καλούνται οι Σχολικές Επιτροπές όπως ανταποκριθούν άμεσα στο με Α.Π. 604/438/44780/3.12.2019 έγγραφο Προέδρου ΔΣ ΙΝΕΔΙΒΙΜ με θέμα «Συμβάσεις χρηματοδότησης Σχολικών Επιτροπών», προκειμένου το ΙΝΕΔΙΒΙΜ να προχωρήσει στην αποπληρωμή των Συμβάσεων για την περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2019.

Οι υπόλοιπες Σχολικές Επιτροπές, οι οποίες έως σήμερα δεν έχουν ανταποκριθεί, θα πρέπει να αποστείλουν άμεσα όλα τα απαραίτητα στοιχεία στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ, ώστε να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<