«Το ΙΤΕ έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα»

«Το ΙΤΕ έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα»

21 Μαΐου 2019

Aνοιχτή Επιστημονική Ομιλία πραγματοποίησε τη Δευτέρα στο ΙΤΕ ο καθ. Gérard Mourou, ο οποίος τιμήθηκε με το Νόμπελ Φυσικής 2018, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας.


Για τη συνεργασία του με το ΙΤΕ τόνισε: «Συνεργάζομαι με το ΙΤΕ πολλά χρόνια, κοντά στα 20. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι υπάρχει μία συνεχής πρόοδος κι έχει φτάσει το ΙΤΕ σε πολύ υψηλά επίπεδα. Εκπαιδεύει πάρα πολλούς νέους φοιτητές οι οποίοι λαμβάνουν πολύ υψηλής ποιότητας εκπαίδευση. Το ΙΤΕ είναι γνωστό διεθνώς. Ξεκίνησε με την βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για το τι μπορεί να πετύχει η ΕΕ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ υπερήφανοι!».

Η ομιλία του με θέμα «Passion Extreme Light», επικεντρώθηκε στο λέιζερ ακραίου φωτός που αποτελεί μια παγκόσμια πηγή, η οποία παρέχει μία τεράστια γκάμα ακτινοβολιών και σωματιδίων υψηλής ενέργειας και προσφέρει τη δυνατότητα εξερεύνησης καίριων ανοικτών ερωτημάτων της θεμελιώδους φυσικής, όπως η γένεση εξαιρετικά ενεργητικών κοσμικών ακτίνων ή η απώλεια πληροφορίας σε μαύρες τρύπες.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<